Vil du gerne have lavet en ny indkørsel eller udført anden form for brolægning og belægningsarbejde af en erfaren brolægger på Sydsjælland? Så læs med her.

Hos All Round Service ApS tilbyder vi brolægning og garanterer et professionelt resultat. Vi henvender os til private, erhvervsdrivende og offentlige institutioner, der efterspørger en fagmand til at udføre brolægning, flisebelægning og andet belægningsarbejde.

Der er ikke den opgave, der er for stor eller for lille til os, og selvom vi har adresse i Næstved, kører vores erfarne brolæggere ud til kunder på hele Sydsjælland.

Kontakt os

Hvad kan en brolægger hjælpe dig med?

Der er ingen opgaver der er for små eller store til os. Vi udfører alle opgaver indenfor brolægning og bestræber os på at give vores kunder den bedste service – med det flotteste resultat!

Opgaverne vi udfører, er bl.a.:

  • Ny indkørsel
  • ​Ny terrasse
  • Ny have
  • Nye sten
  • Nyt udeareal
  • Alt inden for brolægning

Kvalitets udearealer

Uanset hvilket projekt du har i tankerne, så skal vores kvalificerede brolægger nok hjælpe dig med at gøre din idé til virkelighed. Når der skal laves udearealer skal området både have en praktisk funktion. Dette er især gældende når der skal lave parkeringsarealer, hvad end det er til private eller erhverv. 

Anderledes er det, når der for eksempel skal laves en terrasse eller udeareal hos private. Her sætter brolæggeren det æstetiske i første række, hvor der selvfølgelig stadig er tænkt funktionalitet ind i billedet. 

Hvad koster brolægning?

Prisen på brolægning afhænger af hvilken type af arbejde, du skal have udført, og hvor stort et areal, der er tale om.

For at give dig en nøjagtig pris på at få lagt nye fliser eller sten skal vi vide mere om, hvad du gerne vil have vores brolægger til at lave for dig. Vi sigter altid efter at give dig en billig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten af det arbejde, vi udfører.

Skal vi udarbejde et tilbud til dig?

Vi udarbejder altid gerne et tilbud til dig, som naturligvis er ganske uforpligtende. Giv os et kald på telefon 24 45 31 40 eller tag kontakt til os på mail mail@allroundservice.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig!