Når der skal foretages flisebelægning eller anden form for belægning, er det vigtigt at vælge en samarbejdspartner med stor erfaring. På den måde sikrer du dig et resultat, der både er langtidsholdbart, funktionelt og pænt.

Belægning af fliser med professionel rådgivning

Hos All Round Service ApS har vi stor erfaring inden for lægning af fliser. Vi klarer din flisebelægning i Næstved og resten af Sydsjælland, hvor vi kan tilbyde professionel vejledning og udførelse af alle opgavetyper inden for belægning, herunder lægning af indkørsel. Vi kører gerne ud til kunder i hele region Sjælland.

Når det kommer til flisebelægning, er der et hav af muligheder i forhold til stil. Skal fliserne være farvede, firkantede eller runde? Og hvilken type foretrækker du?

Du er også mere end velkommen til at kontakte os, for en uforpligtende snak om den opgave du står med. 

Kontakt os

Inspiration til flisebelægning

Mangler du inspiration til dit næste haveprojekt er du velkommen til at se vores billeder nederst på siden eller gå ind på vores galleri, hvor du kan se flere af vores projekter.

Her finder du blandt andet projekter med flisebelægning og andre anlægsopgaver. Har du et speciel ønske til flisebelægning med mønstre, kan vi også hjælpe med dette.
 

Omfattende viden inden for flisebelægning

For os handler det om at finde frem til dine ønsker af belægning og levere et resultat, der passer med bygningens stil. Her kan du hele vejen drage nytte af vores omfattende viden inden for flisebelægning. Tal med vores brolægger, og få mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med din belægning.

Vi glæder os altid til at gå i gang med nye projekter inden for flisebelægning i Næstved og omegn. Kontakt os allerede i dag på telefon 24 45 31 40 eller e-mail: mail@allroundservice.dk for at høre mere og få et tilbud. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular med information omkring dit ønskede projekt.