Mange bække små, gør en stor å. Dette ordsprog passer perfekt til græsslåning. Selvom opgaven i sig selv ikke tager alverdens tid, så er der alligevel masser af tid at spare. Mange danskere slår gerne deres græs 1-2 gange i ugen, når det er sæson for det.

Det bliver hurtigt til lang tid, som man kunne bruge på andre opgaver eller fornøjelser. Derfor foreslår vi at du laver en aftale med græsslåning.

Kontakt os

Græsslåning i Næstved og omegn

All Round Service ApS har base i Næstved og hjælper både private og virksomheder med græsslåning. Vi laver gerne specialaftaler som tilgodeser jeres behov, sådan at det passer med jeres ønsker. Vi kan også tilbyde enkeltstående græsslåninger, hvis nu græsplænen har brug for en kærlig hånd. Kontakt os, så finder vi en løsning.

Et godt førstehåndsindtryk er altafgørende og når du som erhvervsdrivende får kunder eller samarbejdspartnere på besøg, skal det gerne se godt ud. De grønne områder er det første en potentiel kunde møder og kan være med til at danne et indtryk af din virksomhed.

Græsslåning er et håndværk, som med mange andre, skal udføres professionelt og det er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder.

Hvornår skal du begynde græsslåning

Heldigvis skal du ikke bekymre dig om græsslåning hele året. Hvornår du skal slå dit græs, afhænger af vind og vejr. Typisk vil man begynde at slå græs, når jordtemperaturen når de 7-8 grader. Holder du øje med din græsplæne, vil den også give dig tegn på hvornår det begynder at være tid.

Når græsset begynder at vokse og vejret bliver mere tørt, kan du finde græsslåmaskinen frem fra skuret eller lave en aftale omkring græsslåning. Den sidste dag til græsslåning er typisk når efteråret begynder at tage fat. Jordtemperaturen falder og græssets vækst begynder at stoppe.

Få et tilbud på græsslåning

Mangler du græsslåning i nærheden af Næstved, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi finder gerne en specialløsning til dig og vi hjælper også gerne på hele Sjælland.

Vil du vide mere kan du ringe til os på 24 45 31 40 eller skrive en mail til os på mail@allroundservice.dk. Vi har også en kontaktformular, som du kan udfylde med information omkring dit projekt. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.