Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til haveindretning. Der er rigtig mange muligheder, uanset om du har en lille eller en stor have. All Round Service ApS har været i branchen i mere end 15 år, hvor vi har set og udført lidt af hvert inden for indretning af haver. Vi er din professionelle anlægsgartner, hvorfor du altid vil få havearbejde og indretning i høj kvalitet.

Derfor kan vi være behjælpelige med ideer, udarbejdelse af haveplan, valg af planter med videre. Vi klarer din haveindretning i Næstved og resten af Sydsjælland, hvor ønsket for vores ekspertise er. Vi kører gerne ud til kunder i hele region Sjælland.

Kontakt os

Den bedste haveindretning til dig

Ved haveindretning skal der tages hensyn til, hvad haven skal bruges til. Er det til en familie med børn, et travlt par eller en ældre beboer?

Haven skal være funktionel og skabe velvære frem for irritation. Derfor er det eksempelvis også vigtigt, der er taget hensyn til, hvor meget tid du ønsker at ofre på haven i det daglige.

Vi tilbyder kyndig rådgivning, så du kan få den mest optimale haveindretning. Vi kan også hjælpe dig med pleje af grønne områder.

Idéer til haveindretning

Nogle gange er det sværeste trin selve planlægningen og visualiseringen. Derfor skal du ikke tøve med at tage fat i vores kvalificerede anlægsgartnere og brolæggere, som gerne hjælper dig med idéer og inspiration til din haveindretning.

Vi har hjulpet mange forskellige kunder og vi er sikre på at vores erfaringer kan komme dig til gode. Du skal også være velkommen til at besøge vores galleri, hvor du kan finde billeder som kan inspirere dig og give dig idéer til din haveindretning.

Få mere info om indretning af din have

Fang os på telefon 24 45 31 40 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for haveindretning i Næstved og omegn. Du kan naturligvis også skrive til os på mail@allroundservice.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, hvor du kan skrive lidt omkring dine ønsker til haveindretning. Så tager vi kontakt til dig.